18 / 05 / 2020
Jautienos išpjovos kepsnys – gaminimo žingsniai:
1.Išpjovą palaikome kambario temperatūroje apie pusvalandį tuomet supjaustome maždaug 4-5 cm storio riekėmis. Mėsą įtriname svietu arba alyvuogių aliejumi. Pabarstome pipirais, rozmarinu. Druską dedame prieš kepant.
2. Stipriai įkaitiname keptuvę, ištirpiname lydytą sviestą sudedame jautieną į keptuvę.
3. Kepame vieną kepsnio pusę 2-3 minutes, apverčiame ir kitą pusę taip pat kepame 2-3 minutes.
4, Sudedame apkepintus mėsos gabalus į foliją ir palaikome apie 5 min. ataušti.
5. Kol mėsa aušta, pakepame šparagines pupeles, vyšninius pomidorus ir shiitaki grybus.
Skanaus!
Šviežiausios naujienos, specialūs pasiūlymai ir nuolaidos – Jūsų elektroninėje pašto dėžutėje.