Kaip iškepti jautienos išpjovą?

18 / 05 / 2020

 Jautienos išpjovos kepsnys – gaminimo žingsniai:



1.Išpjovą palaikome kambario temperatūroje apie pusvalandį tuomet supjaustome maždaug 4-5 cm storio riekėmis. Mėsą įtriname svietu arba alyvuogių aliejumi. Pabarstome pipirais, rozmarinu. Druską dedame prieš kepant.

2. Stipriai įkaitiname keptuvę, ištirpiname lydytą sviestą sudedame jautieną į keptuvę.
3. Kepame vieną kepsnio pusę 2-3 minutes, apverčiame ir kitą pusę taip pat kepame 2-3 minutes.
4, Sudedame apkepintus mėsos gabalus į foliją ir palaikome apie 5 min. ataušti. 
5. Kol mėsa aušta, pakepame šparagines pupeles, vyšninius pomidorus ir shiitaki grybus.

Skanaus!